Hvor bliver energien af

Trine Risum.

Kjellergårdsvej 1 , Ramløse, 3200 Helsinge, Telefon 4226 1596

 

Hvor bliver energien af

ET spørgsmål mange aldrig finder svar på. Måske mærker man bare en tiltagende tunghed og træthed uden helt at forstå, hvorfor det sker.

 

Ting man før nemt kunne overkomme, føles pludselige svære at gennemføre.

 

OG HVORFOR DET ?

 

Forestil dig din krop er en tagrende. I en tagrende skal vandet frit kunne løbe. Hvis der kommer blade i tagrenden, kan vandet ikke løbe. Der er en stase. Renser man tagrenden, og tager bladene væk, kan vandet igen løbe.

 

Kan man have staser i kroppen?? JA, det kan man godt.

 

En stase kan være et smerteområde, hvor energien er dårlig. Eller en forstuvet ankel, eller nogle følelser, man går med inde i sig selv, angst, vrede eller bekymring. Har man en stase, medfører det dårlig energi, og ofte tiltagende træthed i kroppen, man sover dårligt og diffuse smerter i kroppen. ( hovedpine ).

 

Behandlingen for en stase, er som i tagrenden, man renser ud. Vel og mærke, det man ønsker at rense ud.

 

Jeg anvender en kombination af samtale, TFT og akupunktur for at få energien til at flyde igen. Når først energien flyder igen forsvinder trætheden, og overskuddet vender tilbage. En utrolig effektiv og nem måde at få det bedre på.

 

Jeg holder foredrag om dette emne, ca. 1 time i virksomheder, hvor man kunne have lyst til at flytte sig selv og medarbejderne lidt.

 

Jeg tilbyder individuelle behandlinger i klinikken.

Copyright © All Rights Reserved. trinerisum.dk Webmaster: itora.dk