Stress coaching

Trine Risum.

Kjellergårdsvej 1 , Ramløse, 3200 Helsinge, Telefon 4226 1596

 

Nej tak til stress

NEJ TAK TIL STRESS er noget alle skal lære at sige til sig selv. Hjernen hører alt, hvad man siger, og hvis man så også mener det, og handler efter det, så undgår du stress.

 

I mit virke som fysioterapeut og akupunktør har jeg haft mange klienter med diverse symptomer, muskel- og ledsmerter, hvor behandlingerne ikke rigtig har hjulpet, da kroppens virkelige problem var, at den var stresset, og prøvede via diverse smerter, at gøre klienten opmærksom på dette.

 

Alle kan lære at arbejde med sig selv, så man undgår stress. Man skal lære at forstå sammenhængen imellem det man føler/tænker, og det man gør.

 

Dette kan læres på 1-2 timer, hvor ens energiniveau fastlægges, og vi sammen gennemgår de barrierer, der er for at komme videre. Vi skal ind og give hjernen nye informationer om, hvordan vi gerne vil tænke og handle. Vi skal finde ærligheden frem, og stå lidt til regnskab for det vi siger, og det vi gør. Ofte er der ikke overensstemmelse mellem det, vi siger, og det vi gør. (læs mere på individuel coach-time)

 

I VIRKSOMHEDER tilbyder jeg også stress – coaching.

Som foredrag for f. eks. en afdeling med emnet ” Lær at forsvare dig mod stress ” ( se link ) , individuel – og/eller gruppe- coaching. Læs mere på link ” Stress nej tak. ”

 

Trine Risum.

  • Uddannet fysioterapeut i 1978
  • Uddannet Akupunktør i 2004
  • Master i TFT ( TankeFeltTerapeut ) i 2012
  • Arbejdet i Topdanmark, TDC og på Panum Instituttet som Stress-Coach

 

Copyright © All Rights Reserved. trinerisum.dk Webmaster: itora.dk