Individuel Coach-Time

Trine Risum.

Kjellergårdsvej 1 , Ramløse, 3200 Helsinge, Telefon 4226 1596

 

Individuel Coach-Time

Når du kommer første gang for at lære at sige ”nej tak” til stress, er det ofte fordi, du er eller har prøvet at være stresset på den negative måde. Stress kan jo være positivt, hvis det skal bruges i f.eks. en præstationsfremmende indsats. Det er noget, der skal overstås, og så er stressen væk igen.

 

Jeg starter derfor altid med at høre, hvordan du har det, og hvor du selv mener, du ligger i energi på en scala fra 1-10. Hvis energien er lav, kan det skyldes du er ked af noget, vred over noget, eller føler dit selvværd er meget lavt. ”Jeg er aldrig tilfreds med mig selv”. Når vi er nået ind til ”kernen” i problemet, skal der lægges en handlingsplan, så du lærer, hvilke tanker, du fremover skal lære at tænke. Du skal simpelthen lære at tænke anderledes, så du ikke ryger ned i energi.

 

Hvis dette føles meget svært, må det svære defineres, og valgmulighederne skitseres. Ofte tænker man ikke over, at man træffer nogle valg, f.eks. vedbliver at tænke i de samme baner. Det aktiv at lære/erkende sine valgmuligheder giver pludselig nye muligheder. Og første gang, man handler på den nye måde, føles glæden langt inde i kroppen. YES jeg gjorde det. Det at gøre noget godt for sig selv, vil automatisk hæve ens energi. Får man så også smilet frem, så er man nået langt.

 

Copyright © All Rights Reserved. trinerisum.dk Webmaster: itora.dk